• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Logo av Gina Dalby 

Digital portefølje på: https://www.behance.net/ginadalby3587 som kan vises til

ISABELLE ERIKSEN

 

HVEM ER ISABELLE ERIKSEN?

Isabelle er en av Norges største influencere, men også en helt vanlig jente på 22 år. Som ung forretningskvinne, gründer og influencer har hun stor påvirkning og en viktig rolle, og med dette også svært opptatt av hennes samfunnsansvar. Det er viktig for Isabelle at hun bruker sin stemme for å støtte saker som hun bryr seg om. En av hennes kjernesaker er mobbing. Dette er et viktig tema for Isabelle, som hun bruker sine kanaler til å belyse og snakke om ovenfor hennes både unge og voksne publikum.

TALL OG MÅLGRUPPE

Hun startet som blogger på isabelleeriksen.blogg.no der hun i skrivende stund har ca. 30.000 lesere hver eneste dag. I tillegg til bloggen, startet hun for seks måneder siden en YouTube kanal. Kanalen hennes kort fartstid, men har allikevel vokst seg til å bli ganske så stor. Hun er en av Norges største på Youtube med over 80.000 abonnementer og 11 000 000 visninger. 

Hun er også aktiv i øvrige kanaler. På snapchat har hun 1 million visninger i uken og i snitt 4 millioner visninger i måneden. På Instagram har hun 100.000 følgere og nå i år, i perioden 14. - 20. januar hadde hun 1,6 millioner eksponering. Hennes innlegg får +/- 10.000 likes og kommentarfeltet stormer av engasjement  

- og er alltid tosifret.