• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Logo av Gina Dalby 

Digital portefølje på: https://www.behance.net/ginadalby3587 som kan vises til

ANNE BRITH DAVIDSEN

 

HVEM ER ANNE BRITH?

Anne Brith er en av Norges mest kjente influencere. I nesten 9 år har hun inspirert følgerne sine med baking, familieliv og økonomi. Som alenemor til 4 barn har hun ofte vist at med nordnorsk

stå-på -vilje og besluttsomhet, kan man få til alt.

 

Anne Brith er kjent fra Hele Norge Baker, Bloggerne, 4 stjerners middag. Hun har også hatt gjesteopptredener i en rekke andre programmer, og har blitt en kjent og kjær profil. Nær, ærlig, åpen og troverdig - tar hun ofte opp spørsmål andre ikke snakker om.

.

Våren 2019 ga ANne Brith ut boken Kvinner som hater kvinner, som raskt ble en bestselger. Høsten 2019 kommer hennes første bakebok, og det ar planlagt hele 4 bakebøker etter dette. 

Anne Brith er også aktuell i flere nye tv-program våren 2020. 

De senere årene har Anne Brith utviklet seg som investor og er en aktiv eier og gründer i en rekke selskaper og start-ups.

 

REFERANSER

Anne Brith har vært med på å utvikle matkassen Proviant. Hun har også hatt samarbeid med blant annet: Slikkepott, Daniel Wellington, Kappahl, Ecco, Freia, Apothek 1, Vital Tannhelse, Santa Maria med flere. 

TALL OG MÅLGRUPPE

 

Anne Brith har en voksen målgruppe. Med over en halv million følgere i uka spredt over de forskjellige kanalene inspirerer og begeistrer  Anne Brith sine følgere. 

 

Dette gjør henne til en influenser man kan stole på.